Avocado & Basil Spaghetti

This avocado and basil spaghetti dish was so creamy and simple to make. This is a nice starter to have or even as a main course.



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INGREDIENTS for sauce
1 - 2 Avocados
2 garlic cloves
1/3 cup fresh Basil
Handful of raw sunflower seeds
1/3 cup olive oil
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DIRECTIONS:
- Put a saucepan of water to boil to make prepare spaghetti.
- In a frying pan fry 2 cloves of crushed garlic, olive oil and cherry tomatoes. - Sautee for about 10 mins at a low heat with lid on it.
- Blend all ingredients until you have a thick creamy sauce.
- Mix with pasta, fried cherry tomatoes and sprinkle black sesame seeds on top.
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ESP:
INGREDIENTES SALSA
1 - 2 Aguacate
2 Ajos
1/3 taza albahaca fresca
Un puñado de pipas crudas
1/3 taza aceite de oliva
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DIRECCIONES:
- Prepar una olla con agua y poner a hervir para preparar los espagueti.
- En un sartén freír ajo triturado y añadir tomates Cherry y dejar 10 minutos a fuego lento con una tapa.
- Para hacer la salsa poner todos los ingredientes en la batidora o trituradora, encender y dejar hasta que se haga una salsa cremosa.
- Mezclar con pasta y tomates. Añade sesamo negro por encima.

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